Archief

ANNO
2021

VLOER 1 VZW en Studio Roosenberg hebben de handen ineengeslagen en doorheen 2021 het muzikale landschap van Leuven en omstreken voorzien van een tijdelijk live-on-tape muziekplatform. DEMPEND brengt een 10-tal zorgvuldig geselecteerde live-on-tape concerten met de bedoeling, lokale maar beloftevolle acts, in tijden van corona, een duwtje in de rug geven door.

We hebben zowel gevestigde namen van de underground (Dorre) als jong opkomend talent (Bonzo) ontvangen, en zelfs enkele artiesten die nog niet eerder het daglicht hebben gezien (Qelder, Aufhebung). Anderen, zoals FaBRECOLLECTIV., debuteren nog nooit eerder gepresenteerd materiaal. 

(Dempend, anno 2021)

LEES MEER >>

VOER 1 bood doorheen 2020 individuele zang- en instrumentlessen aan onder de naam VLOER 1 Academy. Hierin stond de leerlingen hun persoonlijke muzikale smaak centraal staat en werd speelplezier naar voren gebracht. Voorkennis van notenleer was niet vereist. De lessen waren  voornamelijk praktijkgericht met (waar nodig) de nodige theoretische ondersteuning.

Als beginner ging je best van start met 30 minuten per les. Had je al wat ervaring op zak, maar wou je je techniek verder uitbouwen, een genre bestuderen of je vaardigheden verder specialiseren? Dan was de optie met 60 minuten per les misschien meer iets voor jou(anno 2020)

LEES MEER >>

ANNO
2020

ANNO
2019

Een initiatief van een aantal gedreven en gepassioneerde enkelingen. Ieder met een ruim netwerk binnen het muzikaal- en sociocultureel landschap.

De koppen werden bij elkaar gestoken en er kwamen een aantal doelen voor ogen die samen als ruggensteun voor beginnende artiest fungeren.

Dit door in-house artiesten en lokale beginnende bands speelkansen te bieden waarbij zij het podium delen deelden met bekendere lokale bands. Een springplank voor iedere beginnende mand die op zoek was naar een podium waarop om hun muzikale creaties te delen. Leeftijd, naambekendheid en ervaring was hier dus niet van belang. (anno 2019)

LEES MEER >>