knowledge base

BELANGRIJKE MEDEDELING !

Sinds 1 juni 2020 is er in VLOER.1 & STELPLAATS een nieuw alcohol- en drugsbeleid van kracht

Ben je van plan om binnenkort te repeteren in VLOER.1 ? Zorg dan dat je zeker onderstaande documenten hebt doorgelezen

alvorens je bij ons op bezoek komt.

 
CORONAMAATREGELEN
Alcohol- & drugsbeleid
FAQ

De faciliteiten van Vloer1 zijn enkel toegankelijk voor leden.

Je komt eens langs om je in te schrijven of mailt ons op repeteren@vloer1.be. Na het betalen van het lidmaatschap krijg je toegang tot de ruimtes en tot Noisebox.

We streven naar laagdrempeligheid, ook wat de huurgelden betreft. Eén jaar lidgeld kost 25 euro per bandlid, daarna kan je ruimtes huren aan democratische prijzen (€9,00 / 4 uur kleine repetitieruimte, €12,00 / 4 u grote repetitieruimte, €60,00 / dag DIY Studio). Prijzen zijn altijd onderhevig aan mogelijke herziening, wat telkens tijdig zal gecommuniceerd worden.

We zijn een lokaal initiatief, met een sociale doelstelling. Daarom geven we voorrang aan bands die minstens 1/3 “Leuvens” zijn, en we richten ons eerder op beginnende bands dan op grote gevestigde waarden.

Elke repetitieruimte bevat reeds een zanginstallatie met monitors, een drumstel, basversterker en gitaarversterker. Mits het materiaal behandeld wordt als een goede huisvader, mogen de leden daar gratis gebruik van maken opdat er niet zoveel met materiaal gesleurd hoeft te worden. We voorzien een gemeenschappelijke stockage ruimte. Vloer1 is in geen geval verantwoordelijk voor schade aan of verlies van persoonlijk materiaal, en we verwachten van onze leden dat defecten aan het gemeenschappelijke materiaal onmiddellijk gemeld worden.

Kan je toch niet komen? Stuur ons een mailtje zodat we daar rekening mee kunnen houden en de permanentie kunnen verwittigen. Jammer genoeg kunnen we om logistieke redenen betaalde reservatiekosten niet terugbetalen.

In geval van een auditie moet je dit melden bij de permanentie , en staan we éénmalig toe dat één persoon kortstondig de Vloer1 ruimtes kan betreden.

Neem contact met ons op via het contact formulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug, en wie weet duikt je vraag nadien op in deze FAQ!