Gitaar

Wil je graag gitaar leren spelen? Speel je al jaren gitaar, maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Onze gitaarlessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 28 september 2020 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

Beginners starten best met 30 minuten les – kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les – kostprijs €320,-

Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden. Enkel een door de docent geannuleerde les wordt op het einde van de reeks ingehaald;

Bekijk hier de nog beschikbare lesmomenten. Is deze lessenreeks volzet? Mail dan naar lessen@vloer1.be om op de wachtlijst terecht te komen voor volgend semester.

GITAAR LESSEN @ VLOER.1 ACADEMY

Maandag

(Geen Les)

Dinsdag

(Geen Les)

Woensdag

12u00 tot 18u00

Sebastian Leye

Donderdag

(Geen Les)

Vrijdag

(Geen Les)

Zaterdag

12u00 tot 17u00

Peter Reynders

Zondag

12u00 tot 18u00

Sebastian Leye

DOCENTEN
PETER REYNDERS

Peter Reynders studeerde enkele jaren aan de Jazzstudio in Antwerpen en het Lemmensinstituut in Leuven. Momenteel is hij gitarist bij The Love Compartment. Van fingerpicking, slaggitaar, akkoorden, toonladders tot harmonisaties. Pé diept met veel plezier je gitaarspel verder uit. Zowel voor beginners als gevorderden.

SEBASTIAN LEYE

Sebastian Leye (25) studeerde af als gitarist aan de PXL Music in Hasselt in 2013. Momenteel speelt hij als gitarist bij bands als DELV!S, Slow Pilot en Noémie Wolfs.