Piano

Wil je graag piano leren spelen? Speel je al jaren piano, maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Onze piano lessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 28 september 2020 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

Beginners starten best met 30 minuten les – kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les – kostprijs €320,-

Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden. Enkel een door de docent geannuleerde les wordt op het einde van de reeks ingehaald;

Bekijk hier de nog beschikbare lesmomenten. Is deze lessenreeks volzet? Mail dan naar lessen@vloer1.be om op de wachtlijst terecht te komen voor volgend semester.

PIANO LESSEN @ VLOER.1 ACADEMY

Maandag

14u00 tot 17u30

Angie Madalijns

Dinsdag

(Geen Les)

Woensdag

12u00 tot 18u00

Boris Van Overschee

Donderdag

(Geen Les)

Vrijdag

(Geen Les)

Zaterdag

12u00 tot 18u00

Angie Mandalijns

Zondag

(Geen Les)

DOCENTEN
ANGIE MADALIJNS

Angie Madalijns begon haar muzikale carrière aan de stedelijke academie van Halle als saxofonist. Als snel heeft ze de academie achter zich gelaten om aan de kunsthumaniora te Brussel saxofoon en piano te gaan studeren. Hier kreeg ze les van Tijl Verhaeghe en Suzanne de Neve. Na deze opleiding heeft ze haar studies verder gezet in de richting van muziektherapie aan het Lemmensinstituut te Leuven. Voor piano was Marijke Oers haar docent in dit instituut. Als muzikant heeft ze al redelijk wat ervaring opgedaan in verschillende orkesten en bands. Hiernaast schrijft ze ook haar eigen muziek zowel op piano als op gitaar. IIn haar lessen kan je terecht voor zowel een klassieke opleiding en een goede beginnersbasis van akkoordenleer. Beginners zonder enige muzikale voorkennis zijn ook welkom.

BORIS VANOVERSCHEE

Boris is professioneel muzikant en ken je mogelijk van bands als Delv!s, Warhaus, Tout Va Bien, Okon & The
Movement,…