Zang

Wil je graag leren zingen? Zing je al jaren, maar wil je wat meer uitdaging in je spel? Onze zang lessen zijn helemaal geschikt voor jou.

Een standaard les duurt 30 minuten. Lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk. De lessen starten in de week van 28 september 2020 en zijn in een reeks van 10 lessen/weken.

Beginners starten best met 30 minuten les – kostprijs €170,-
Gevorderden kunnen kiezen voor 60 minuten les – kostprijs €320,-

Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden. Enkel een door de docent geannuleerde les wordt op het einde van de reeks ingehaald;

Bekijk hier de nog beschikbare lesmomenten. Is deze lessenreeks volzet? Mail dan naar lessen@vloer1.be om op de wachtlijst terecht te komen voor volgend semester.

ZANG LESSEN @ VLOER.1 ACADEMY

Maandag

(Geen Les)

Dinsdag

12u00 tot 17u30

Laura Groeseneken

Woensdag

(Geen Les)

Donderdag

(Geen Les)

Vrijdag

(Geen Les)

Zaterdag

(Geen Les)

Zondag

(Geen Les)

DOCENTEN
LAURA GROESENEKEN

– comming soon –

ARIANNE MUSSCHOOT (onzeker)

Arianne zingt als zolang ze zich het kan herinneren. Ze heeft muziek gestudeerd in Hongarije volgens de methode van Kodàly Zoltàn; dit is een eerder praktische dan een theoretische methode om muziek te begrijpen. Dit is ook de manier waarop Arianne zangles geeft; door technische oefeningen leren ontdekken wat de stem allemaal kan. Aangevuld door wat mensen
graag willen leren (pop, jazz, rock, folk, musical, hoog/laag leren zingen,…). Arianne is singer/songwriter in de groep Yaya & The Lazy Love band, een mix van soul, jazz reggea en funk.