Lid Worden

Lid worden van Vloer 1 VZW

Lidmaadschap
Persoonlijk
€ 25,00
per Bandlid
1 Jaar
Geldig

Alle leden van je band moeten zichzelf lid maken van Vloer 1 VZW om mee te mogen repeteren.Nog niet zeker over je bezetting? Try-outs, audities, enz… zolang ze geen vast lid vormen van de band mag je ze wel eens meenemen.

Het lidmaatschap geeft toegang tot www.noisebox.eu. Een platform waar je online kan reserveren. Hier moet je account op maken om te reserveren. De betalingen voor de repetities gebeuren ook daar. Heb je een specifiek moment in de week dat je wilt komen repeteren? Kijk dan zeker nu al eens op de site bij “Ruimtes” (https://www.noisebox.eu/rooms/) of er wel genoeg beschikbaar is!

Volg de volgende stappen om lid van vloer 1 te wroden
Stap 1 - Registreren op noisebox.eu
Screenshot_2020-07-17 Noisebox

Voor het beheren van de reservaties maken we gebruik van NOISEBOX een online reservatie-platform voor repetitie lokalen. Je dient hier een account op aan te maken zodat wij dit kunnen activeren van zodra we jou lidgeld hebben ontvangen. Vergeet niet om je voornaam en achternaam in het 2de deel van het registratieformulier in te vullen. Deze zijn nodig om verderop je betaling te kunnen verifiëren.

Registreren bij NOISEBOX doe je op http://www.noisebox.eu/register/

Van zodra je het formulier hebt doorgestuurd ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres. Hierin vind je een link terug. Klik deze aan om het aanmaken van je account bij NOISEBOX te bevestigen. Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan zeker de spam folder van je mailbox na, misschien is deze hier per ongeluk terecht gekomen.

 
Screenshot_2020-07-17 Activate Your NoiseBox Account - flynn vloer1 be - Mail van Vloer 1 VZW(1)
Screenshot_2020-07-17 Noisebox(2)

De link uit de bevestigingsmail je terug op de NOISEBOX website waar wordt meegedeeld dat je account succesvol is aangemaakt. Proficiat!

Stap 2 - Registreren bij VLOER.1 VZW

Zodra je een account op NOISEBOX hebt aangemaakt ben je klaar om jezelf lid van VLOER 1 te maken. Stuur dezelfde gegevens als je hebt ingegeven bij je noisebox registratie samen met  de namen van je bandleden die nog geen lid van vloer 1 zijn  door naar repteren@vloer1.be.

 
headlogo
Stap 3 - Betalen van je lidgeld

Zodra een van onze medewerkers jou bericht ontvangt stuurt deze jou een betalingsverzoek door..

Eenmaal je het vermelde bedrag heb overgemaakt op onze rekening stuur je ons hier een bewijsstuk van terug.

Je NOISEBOX account wordt na dat dit door één van onze medewerkers is nagekeken direct geactiveerd.

 
Je bent nu lid van vloer 1!

Als alles goed is verlopen laat één van onze medewerkers je via mail weten dat je nu lid bent van VLOER 1 en jou NOISEBOX-account nu is geactiveerd. Je kan nu van start gaan met je eerst volgende repetitie in één van de VLOER 1 repetitie lokalen in te plannen. Tot Binnenkort!