Studio

Laagdrempelig & Toegankelijk

De Vloer1 studio biedt de ambitieuze muzikant de mogelijkheid om zijn eerste stappen te zetten in het opnameproces. We bieden laagdrempelig een akoestisch behandelde ruimte aan waarin het nodige materiaal aanwezig is voor het opnameproces (microfoons, audio-interface, computer…).

Dit allemaal voor een schappelijke prijs van ongeveer 150 euro voor een dag van 8h.

Heb je minder tijd nodig? geen probleem dan betaal je als volgt :

Tarieven :
Opname Apparatuur
€ 70,00 / DAG
Lokaal
€ 10,00 / UUR

Lidmaatschap is verplicht

Alle leden van je band moeten zichzelf lid maken van Vloer 1 VZW.

Dat geld dus ook voor het gebruik van onze studio en niet enkel om mee te mogen repeteren.

Het lidmaatschap kost 25€ per persoon en is één jaar geldig.

 

De VLOER 1 Studio

Op het einde van de dag kan je naar huis gaan met een ruw gemixte track, of je kan met de technieker af spreken voor verdere mixing en/of mastering. De Vloer 1 studio biedt dus alles wat je nodig hebt om laagdrempelig en voor een lage kost een kwalitatieve demo te maken, ideaal voor sneller speelkansen te bemachtigen of zelfs voor een eerste EP/album! Heb je een aantal tracks die je graag bij ons wilt komen opnemen? Laat ons dat dan zeker weten. Wij bij Vloer 1 staan jullie met veel plezier bij om dit waar te maken.

Voor een dag aan studiotijd in te plannen of voor verdere vragen in verband met de Vloer 1 studio kan je ons altijd een bericht sturen via het contactformulier op onze contact pagina.

Het inplannen van de studio dient minstens 2 weken op voorhand te gebeuren.

 

Met support of DIY

Bij Vloer 1 leggen we de focus op het ondersteunen van de amateur muzikant. Naast de nodige infrastructuur aan voordelige prijzen kan er beroep worden gedaan op een Vloer 1-technicus om jullie te ondersteunen tijdens jullie opnamen.

Deze brengt zijn kennis van alle aanwezige apparatuur en de akoestiek van de lokalen samen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Indien gewenst is het natuurlijk ook mogelijk een eigen technicus mee te brengen om jullie gedurende de opnames bij te staan.

 
Mede mogelijk gemaakt door