Studio

!!! BELANGRIJKE MEDEDELING !!!

Vanwege de corona pandemie is het gebruik van de studio tijdelijk stop gezet.

Voor vragen kan je altijd ons altijd een mailtje sturen op info@vloer1.be

 

Laagdrempelig & Toegankelijk

De Vloer1 studio biedt de ambitieuze muzikant de mogelijkheid om zijn eerste stappen te zetten in het opnameproces. We bieden laagdrempelig een akoestisch behandelde ruimte aan waarin het nodige materiaal aanwezig is voor het opnameproces (microfoons, audio-interface, computer…).

Dit allemaal voor een schappelijke prijs van ongeveer 150 euro voor een dag van 12h.

Heb je minder tijd nodig? geen probleem dan betaal je als volgt :

Tarieven :
Opname Apparatuur
€ 50,00 / DAG
Lokaal
€ 8,00 / UUR

Met support of DIY

Bij VLOER.1 leggen we de focus op het ondersteunen van de amateur muzikant. Naast de nodige infrastructuur aan voordelige prijzen kan er GRATIS beroep worden gedaan op een Vloer1-technicus om jullie te ondersteunen tijdens jullie opnamen. Deze brengen hun  kennis van alle aanwezige apparatuur en de akoestiek van de lokalen samen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Indien gewenst is het natuurlijk ook mogelijk een eigen technicus mee te brengen om jullie doorheen de opnames bij te staan.

Op het einde van de dag kan je naar huis gaan met een ruw-gemixte track, of je kan met de technieker af spreken voor verdere mixing en/of mastering. De Vloer 1 studio biedt dus alles wat je nodig hebt om laagdrempelig en voor een lage kost een zeer degelijke demo te maken, ideaal om nieuwe, betere optredens te bemachtigen of zelfs voor een eerste EP/album! Heb je een aantal tracks die je graag bij ons wilt komen opnemen? Laat ons dat dan zeker weten. Wij bij VLOER.1 staan jullie met veel plezier bij om dit waar te maken.

Voor een studio dag in te plannen of verdere vragen kan je ons altijd bereiken via onze contact pagina..